Teakfaner – renoverat lackat notat däck

#calexicowood, #teakdäck, #sweetSixteen, #marieholmsbruk, #renvoering


Idag sålde vi en packe 1,5 mm teakfaner 2a-sortering. Kunden är återkommande och har tidigare köpt faner för att renovera en Marieholm Sweet Sixteen motorbåt. Båten tillverkades mellan 1958 och uppgiftsvis 1966 vid Marieholmsbruk några tiotal km norr om Gnosjö i djupaste Småland. Vår kund upplyste om att faneret limmades direkt på däcket, nåtades, slipades och lackades många gånger. Länken [ https://www.youtube.com/watch?v=DUsSvqbQcP4 ] leder till en tur med en annan av de 700 båtar som tillverkades under produktionsperioden.

1,5 mm teakfaner 2a-sortering =>

Glenn Wood

Salesassistent, Communications, Social media manager and Backoffice at Calexico Woof AB - Göteborg. Tel: 0793392568, Email: glenn@calexicowood.se

Learn More →

Lämna ett svar