Calexico featuring Three Northern Makers – Podcast on Spotify

Ja äntligen är ”vi” där, i Podcast-världen, fast inbäddat och lite stealth. Vi supportar podcasten Three Northern Makers. Tre internationella makers, två från Sverige  och en engelsman gör en ”remote collaboration” under namnet Cha(i)rity. Calexico bidrar med material och logistik. Följ projektet på Instagram och Spotify.

potato_woodworkstheswedishmaker och stevebellcreates samarbetar om en podcast (Three northern makers) och trästolprojektet Cha(i)rity med stöd av Calexico Wood AB. Meningen är att en av snickarna börjar bygga en trästol som sedan skickas till nästa snickare som tolkar den första och bygger vidare på projektet. Allt dokumenteras på Instagram och diskuteras i poden. Snickarna har tidigare inte träffats men sett och följer varandra på Instagram – a truly remote collaboration som snickarna vill uttrycka det.

 

Podden är på engelska av naturliga skäl och vi på Calexio är glada för att supporta ett sånt kul projekt som nog ingen riktigt vet var det tar vägen, vilket kanske är poängen; vägen är målet.

Lyssna på den det senaste avsnittet av Three northern makers nedan.

Njut av sol, sommar och ledighet/Glenn.

Glenn Wood

Salesassistent, Communications, Social media manager and Backoffice at Calexico Woof AB - Göteborg. Tel: 0793392568, Email: glenn@calexicowood.se

Learn More →

Lämna ett svar